Piramide vorm

De Recharge Pyramid

Er is bewust gekozen voor de piramide vorm. Piramides zijn oud, ze werden al gebouwd voordat er farao’s in bijgezet werden. Ze werden niet zomaar gebouwd, de maatvoering en de Noord-Zuid lijn zijn heel belangrijk. Dit is geen toeval, daar is door ‘iemand’ stevig over na gedacht. Piramides waren en zijn energie-centrales. In een piramide wordt energie op een bepaalde manier gebundeld. Het sterkste energiepunt zit op 1/3 hoogte. Dit punt heet dan ook de koningskamer.

Of je nu je lijf of iets anders in een piramide zet, het wordt beïnvloed. In de piramide zijn wetten anders, dan die buiten de piramide gelden. In de jaren 60 ontdekte men dit per toeval. Piramides waren al  jaren opengesteld voor het publiek. Men liet van alles slingeren en er liep allerlei ongedierte in en uit. Sommige zaken (afval, dode beesten) lagen al jaren in een piramide en bleven op wonderbaarlijke wijze intact. Rottingsprocessen vonden niet plaats en het stonk niet. Dit is wel heel bijzonder te noemen.

De Recharge Pyramid is een schaalmodel van de piramide van Cheops te Gizeh. Neem plaats in de massagestoel midden in de piramide. De koningskamer zit dan precies op dezelfde hoogte als je eigen energiebrandpunt – je chi-centrum of hara-punt. In de koningskamer, op 1/3 van de hoogte, is de energie het sterkst. Je gebruikt de piramide als energie oplader, als verander-manager, emotie-resetter, proces-coach, anti-depressivum, pathogenen-doder, wond-genezer en alles wat je nog meer kunt bedenken. Piramide energie heeft namelijk invloed op je levenskracht en je zelfherstellend vermogen. Omdat piramide energie inwerkt op alle niveaus, lichamelijk en geestelijk emotioneel kun je ze voor uiteenlopende zaken inzetten.Een piramide is een plek die je in staat stelt het contact met jezelf, je binnenkant en het grote geheel te herstellen.

De Recharge Pyramid laat op energetisch niveau verschuivingen plaats vinden. Het geeft je de energie om ‘orde op zaken’ te stellen. Dit kan betekenen dat je ineens anders tegen bepaalde zaken aankijkt en andere of nieuwe keuzes maakt. Je leert negatieve spanningen los te laten, je leert af te schakelen.

Let wel…….het lichaam is trager dan de geest en heeft gewoon tijd nodig om iets te veranderen. En dan kan jij het misschien wel snel willen……..je hebt geduld nodig!

Kijk voor meer informatie over het ontstaan van de Recharge Pyramid op

www.rechargepyramid.com

Hier vertelt Mieke Roovers waarom en hoe zij tot het opzetten en ontwikkelen van deze piramide is gekomen.

Door een mooie samenwerking met Jos Mostard (MHRoadstyling), Vincent Boot (muziek) en Victor Romeo (VR bril) is er een geweldige oplossing gekomen om in korte tijd je energie positief te beinvloeden.