MELT

Shop the MELT Method Store!

Melt LogoDe MELT  Methode is een eenvoudige zelf-behandelings techniek, die chronische pijn vermindert, die je helpt gezond, jeugdig en actief te blijven. Drie maal per week, 10 minuten per keer MELT is voldoende om de gevolgen van dagelijkse spanning en stress te verminderen. Deze methode wordt bekrachtigd door de laatste wetenschappelijke onderzoeken en bevestigd door duizenden mensen wereldwijd die regelmatig MELTen.

Nieuw onderzoek heeft de ontbrekende schakel naar voren gebracht om pijnvrij te kunnen leven: een uitgebalanceerd zenuwstelsel en een gezond verbindend weefsel. (Verbindend weefsel is al het weefsel tussen huid en skelet van hoofd tot teen) Deze twee werken samen om de architectuur van je lichaam te ondersteunen en je lichaam en geest met elkaar te laten communiceren. Door gebruik te maken van verschillende technieken met vier MELT ballen of een soft roller hydrateer je het verbindende weefsel, breng je het zenuwstelsel terug in balans en creëer je weer ruimte tussen samengedrukte gewrichten.

MELT is voor iedereen die het verouderingsproces wil vertragen en pijnvrij wil leven. Voor mensen van middelbare leeftijd en ouder, die actief, mobiel en zelfstandig willen blijven. Voor jongeren en atleten, die een fit, gezond lichaam optimaal willen laten presteren, zonder de nadelige gevolgen van intensieve training.

MELT laat je resultaten voelen vanaf de eerste sessie. Na verloop van tijd verhoogt MELT het zelfherstellend vermogen van je lichaam, waardoor er blijvende verandering optreedt.

MELT verbetert: MELT vermindert:
flexibiliteit klachten en pijn
houding rimpels
resultaten van oefeningen cellulites
gewrichtsbeweeglijkheid spanning en stress
slaap en darmwerking hoofdpijnen
gevoel van welzijn blessure risico’s

MELT-Zelfbehandelings-Methode

Leven met minder pijn, meer ontspanning of verbeterde sport prestaties?

Mobique geeft regelmatig intro-workshops MELT (zie de nieuws-pagina).

Wil je na het volgen van de intro- workshop MELT meer leren over de methode? Volg dan de cursus. De cursus MELT bestaat uit 5 weken achter elkaar één maal per week 2 uur les. In deze twee uur wordt telkens een hand- en voetbehandeling en de basis met de softroller uitgelegd. Er zijn verschillende behandelingen die je zowel op “papier” als met een aantal korte filmpjes ontvangt per mail. In die 5 weken leer je de basis om thuis goed aan de slag te kunnen met de MELT-Zelfbehandelings-Methode.

Ook is het mogelijk om de cursus in één weekend te volgen, je hebt dan 5 uur les op zaterdag en 5 uur op zondag, dit in overleg en met een deelname van minimaal 8 personen.

Bedrijven kunnen een workshop of cursus aanvragen, minimale deelname 8 personen.
De cursus kan eventueel bij het bedrijf gegeven worden, mits er voldoende ruimte aanwezig is.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *