Melt

Shop the MELT Method Store!

Melt LogoDe MELT  Methode is een eenvoudige zelf-behandelings techniek, die chronische pijn vermindert, die je helpt gezond, jeugdig en actief te blijven. Drie maal per week, 10 minuten per keer MELT is voldoende om de gevolgen van dagelijkse spanning en stress te verminderen. Deze methode wordt bekrachtigd door de laatste wetenschappelijke onderzoeken en bevestigd door duizenden mensen wereldwijd die regelmatig MELTen.

Nieuw onderzoek heeft de ontbrekende schakel naar voren gebracht om pijnvrij te kunnen leven: een uitgebalanceerd zenuwstelsel en een gezond verbindend weefsel. (Verbindend weefsel is al het weefsel tussen huid en skelet van hoofd tot teen) Deze twee werken samen om de architectuur van je lichaam te ondersteunen en je lichaam en geest met elkaar te laten communiceren. Door gebruik te maken van verschillende technieken met vier MELT ballen of een soft roller hydrateer je het verbindende weefsel, breng je het zenuwstelsel terug in balans en creëer je weer ruimte tussen samengedrukte gewrichten.

MELT is voor iedereen die het verouderingsproces wil vertragen en pijnvrij wil leven. Voor mensen van middelbare leeftijd en ouder, die actief, mobiel en zelfstandig willen blijven. Voor jongeren en atleten, die een fit, gezond lichaam optimaal willen laten presteren, zonder de nadelige gevolgen van intensieve training.

MELT laat je resultaten voelen vanaf de eerste sessie. Na verloop van tijd verhoogt MELT het zelfherstellend vermogen van je lichaam, waardoor er blijvende verandering optreedt.

MELT verbetert: MELT vermindert:
flexibiliteit klachten en pijn
houding rimpels
resultaten van oefeningen cellulites
gewrichtsbeweeglijkheid spanning en stress
slaap en darmwerking hoofdpijnen
gevoel van welzijn blessure risico’s