Kernpunten Recharge Pyramid

• oase van rust
• muziek, geur en licht
• positief, weldadig effect
• stress loslaten
• heerlijk ontspannen
• energie tanken

De Recharge Pyramid is uitgerust met een comfortabele massage stoel, kleur therapie, geur therapie, een tablet en noise reduction koptelefoon. Alles in de piramide wat met de handen aangeraakt wordt, is behandeld met een speciale coating die bacterie en virusdodend is.

De Recharge Pyramid is ideaal om snel je accu op te laden, te ontspannen, tot rust te komen en je weer fit te voelen. Een sessie duurt 12 tot 26 minuten en kan op elk moment van de dag gepland worden. Vòòr, tijdens (in de pauze) of na je werk.

80% van de tijd zijn je hersenen actief op een te hoge frequentie. Dit komt door alle prikkels die op een dag binnenkomen (denk aan telefoon, computer, social media, werkdruk). Door deze hoge frequentie ben je niet in staat om ’s avonds af te schakelen en zo tot ontspanning te komen, laat staan tot een diepe slaap met delta golven (de laagste hersen frequentie). Die diepe slaap bevordert het zelfhelende vermogen van je lichaam en brengt lichaam en geest tot rust.

In de Recharge Pyramid kun je de hersenen leren terug te gaan naar een lagere frequentie om zo tot ontspanning/rust te komen. Door deze rust ervaar je een open en helder gevoel in je hoofd en ben je weer klaar voor de uitdagingen van de dag. Er zijn 10 sessies, elk met een ander doel. Elke sessie gaat gepaard met een eigen invulling van kleur, geur en muziek. Samen bepalen we welke sessie het beste bij je past.